sâmbătă, 1 noiembrie 2014

To: Neica Nimeni
From: STATUL@sunteu.ro
Subject: Nu existi, deci te salut

Nu esti pe lista de asistati. Nu te-am vazut nici pe cea cu ajutoare de somaj. Probabil, nici pe holurile spitalelor, pentru ca preferi sa platesti in privat, desi cotizezi obligatoriu la mine. Oricum, nu crezi ca o sa apuci pensia. Si, pentru asta, iti multumesc.

Esti nemultumit, dar te consumi pe FB. Nu ma deranjezi. Merci.
N-o sa vii la vot. Ca n-ai gasit pe nimeni care sa-ti placa, te-ai saturat sa votezi cu raul cel mai mic si nu crezi ca invalidarea votului e o solutie. Nu crezi ca 10 sau 20% voturi nule ar ridica semne de intrebare. Nu crezi ca ar face clasa politica sa te ia in seama, doar pentru ca te-ai dus pana la sectia de votare ca sa desenezi mustati pe optiunea ta. Nu crezi ca asta ar fi un avertisment suficient pt mine, cum ca nu ti-e lene sau indiferent. Ba chiar ti-e teama ca ai putea fi confundat cu vreun analfabet, care - dupa mai mult de 20 de ani de exercitiu - tot nu stie sa voteze. Un puseu de mandrie pentru care iti multumesc.
Contezi mai putin decat publicul de la Nora pentru mama, sora, soacra... TU nu ma fortezi sa te iau in calcul. Nu ma superi cu nimic. Esti scarbit, blazat sau resemnat… Si duminica o sa-ti plimbi copilul in parc sau o sa-ti scoti prietenii la bere, fara sa-mi dai dureri de cap. E alegerea ta, atent argumentata, nici macar n-a trebuit sa te conving. In urmatorii 5 ani, o sa fii virulent in continuare pe FB, atat cat te-or mai suporta si prietenii. Dupa care, poti posta din ce in ce mai multe pisici. Si pentru asta, iti multumesc.
PS: Iti trimit urarile mele pe email sau pe FB. Sincer, doar nu crezi ca atata lucru merita deranjul pana la Posta…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu